Team

160731-dietrich-heiser

Dietrich Heiser

Edu-tainer, drone-piloot & interim manager

Dietrich Heiser is edu-tainer, drone-piloot en interim manager. In het verleden was hij COO/CIO en bestuurder bij Argenta Nederland (bank en verzekeringen). Voordien vervulde hij verschillende directeursfuncties binnen de IT-, bank-, verzekering- en telecom-sector bij o.a. Orda-B, AXA (Anhyp-Ippa) & Telenet. In 2016 besloot hij zijn carrière een nieuwe wending te geven en richtte hij het ‘edu-tainment’ bedrijf i-LUDUS op. Vanuit zijn missie wil Dietrich een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kinderen, volwassenen en bedrijven door het promoten en toelichten van nieuwe (technologische) innovaties, waardoor mensen voorbereid worden, mee kunnen evolueren én hun talenten kunnen ontplooien binnen een veranderende wereld, en dit, op een educatieve en entertainende manier. Zijn workshops en opleidingen worden gekenmerkt door innovatie-gerelateerde onderwerpen die conceptueel inzichtelijk worden gemaakt in combinatie met ‘Do It Yourself’-ervaringen.

Dietrich is Six Sigma Black Belt, gelicentieerd drone-piloot Klasse 1 en gecertifieerd Data Protection Officer.

In zijn vrije tijd is Dietrich mentor bij CoderDojo en drone-piloot bij vzw Durme.

  •  CoderDojo is een non-profitbeweging die wereldwijd gratis bijeenkomsten organiseert voor jongeren van 7 tot 18 jaar om in clubverband te leren programmeren.
  • vzw Durme is één van de drie erkende terreinbeherende natuurverenigingen die al meer dan 45 jaar staat voor natuurbehoud en meer biodiversiteit langs Durme, Moervaart en Schelde.

BeUAS_certifieddronepilotV2