Kids, familie & vrienden

kids-cover-v2

i-LUDUS laat jong & oud de toekomst ontdekken !

3D printing, drones, zelfrijdende auto’s, intelligente voorwerpen (internet of things), enz. zijn nieuwe innovaties die onderdeel worden van ons toekomstig dagelijkse leven.

i-LUDUS wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van jong en oud door het promoten en toelichten van nieuwe (technologische) innovaties, waardoor elkeen nu reeds voorbereid wordt, mee kan evolueren én zijn/haar talenten kan ontplooien binnen een veranderende wereld.  i-LUDUS doet dit op een educatieve en entertainende manier.  De naam ‘i-ludus’ is vanuit dat opzicht zeer bewust gekozen.  In het Latijn betekent ‘ludus’ immers ‘spel’ en ‘school’, terwijl de ‘i’ verwijst naar onze ambitie als inspirator.

STEM

Via STEM-evenementen stelt i-LUDUS jongeren tussen 6 en 15 jaar in staat om  :

  1. kennis te maken met innovaties die in de toekomst algemeen gebruikt zullen worden,
  2. het gebruik van innovatieve technologieën aan te leren, en,
  3. computationeel te leren denken

De inhoud en het verloop van de evenementen, evenals de didactische aanpak, worden in detail beschreven in opties van het ‘Kids, familie & vrienden’-submenu.

Future Fun Party

i-LUDUS helpt u graag om van uw privé-feest een onvergetelijke Future Fun Party te maken.  Deze unieke, entertainende en inspirerende ervaring laat u en uw gasten kennis maken en oefenen met drones, 3D printers of andere innovatieve technologieën.  De Future Fun Party wordt steeds afgestemd op het doel van het feest en de aanwezig deelnemers.  Future Fun Party  wordt aangeboden voor :

  • kinderfeestjes
  • familiefeestjes, en,
  • vriendenbijeenkomsten.

Het ‘Future Fun Party’-aanbod wordt in detail beschreven in de opties van het ‘Kids, familie & vrienden’-submenu.