0€ STEM dankzij uw bedrijf ?

Gratis STEM voor iedereen!

Een aantal scholen en i-LUDUS hebben de handen in elkaar geslagen en werkten een GRATIS STEM-aanbod uit waarin leren programmeren, games ontwikkelen, muziek programmeren, drones besturen en andere innovatieve uitdagingen centraal staan. Via dit GRATIS STEM-aanbod worden jongeren getrakteerd op gratis STEM opleidingen buiten de schooluren door de deelnemende scholen.

Dankzij uw bedrijf ?

Wij zijn momenteel op zoek naar bedrijven die dit initiatief willen steunen via 100 % fiscaal aftrekbare bedrijfssponsoring in ruil voor publiciteit waarvan het bereik zich verder strekt dan enkel de schoolgemeenschap.  Onderstaand filmpje geeft een samenvattend overzicht van onze werkwijze en het potentiële bereik van de publiciteit die wij voor u kunnen realiseren.

Meer info?

 Bent u geïnteresseerd en wenst u een demonstratie en/of een gesprek voor verdere toelichting? Contacteer ons dan via onderstaand formulier !  Wij maken graag tijd vrij om ons initiatief verder toe lichten en een mogelijke win-win samenwerking te bespreken.  Alvast bedankt voor uw eventuele interesse, en,

Hartelijke STEM-groeten !

*** Contact-formulier ***

Ja, ik wens een verdere toelichting over het ‘ 0€ STEM ‘ project !  Uw mag mij contacteren op basis van volgende gegevens :